Συνέντευξη της κ. Στέλλα Βαλάνη στο Odysseia.gr (17 Ιουλίου 2018)

Η κ. Στέλλα Βαλάνη αναφέρθηκε σε θέματα της επικαιρότητας αναφέροντας πρώτα απ’ όλα την 1η Ημερίδα για την παιδική κακοποίηση που έγινε στη Θεσσαλονίκη με πρωτοβουλία της Γραμματείας Αλληλεγγύης των ΑΝ.ΕΛ σε συνεργασία με την Γραμματεία της κοινοβουλευτικής ομάδας των ΑΝ.ΕΛ. στην οποία είχε προσκληθεί ως εισηγήτρια του νομικού πλαισίου πρόσληψης και καταστολής εγκλημάτων παιδικής κακοποίησης.
Εξήγησε τους λόγους τους οποίους ενόχλησε η στάση των ΑΝ.ΕΛ. για την συμφωνία ανάμεσα στους δύο υπουργούς, στις Πρέσπες και τις αποχωρήσεις των πρώην βουλευτών των ΑΝ.ΕΛ. Επίσης με την ειδικότητα της δικηγόρου αναφέρθηκε στο ψήφισμα ολομέλειας των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος σε σχέση με την πρόσκληση των Σκοπίων για το ΝΑΤΟ, απαντώντας στον κ. Άδωνι Γεωργιάδη σε συνέντευξή του σε τηλεοπτικό κανάλι.
Μίλησε για τα προβλήματα τα οποία αντιμετώπισε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΥΑΘ και ενημέρωσε για τα έργα που έγιναν και συνεχίζουν να γίνονται στη Θεσσαλονίκη όπως επίσης αναφέρθηκε και σε έργα που γίνονται πέρα της αρμοδιότητας της ΕΥΑΘ.
Ακούστε την συνέντευξη εδώ:

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

x Logo: Shield Security
This Site Is Protected By
Shield Security