Συμμετοχή της Στέλλας Βαλάνη στις εκλογές του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης (22 Νοεμβρίου 2018)

Μετά από 25 χρόνια μάχιμης δικηγορίας και μητέρα τριών παιδιών η δικηγόρος Στέλλα Βαλάνη και αντιπρόεδρος του δσ της ΕΥΑΘ Α.Ε. αποφάσισε να ριχτεί στη μάχη των εκλογών του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης που θα πραγματοποιηθούν στις 26 και 27 Νοεμβρίου στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης.

Η κ. Βαλάνη είναι υποψήφια σύμβουλος με τον συνδυασμό με επικεφαλής τον κ. Θανάση Αλεξόπουλο “Δικηγορική Συνεργασία- Ανεξάρτητοι”.

Μιλώντας στο www.ka-business.gr η κ. Βαλάνη αναφέρει:

“Μετά από 25 χρόνια ουσιαστικής και μάχιμης δικηγορίας και παράλληλα τη δημιουργία οικογένειας με τρία παιδιά, τα προβλήματα του κλάδου και της καθημερινότητας του δικηγορικού σώματος τα οποία βιώνω και εγώ καθημερινά, αποφάσισα να θέσω τον εαυτό μου υποψήφια στις επικείμενες εκλογές του ΔΣΘ, στην παράταξη «Δικηγορική Συνεργασία Ανεξάρτητοι» με επικεφαλής της παράταξης τον Θανάση Αλεξόπουλο. Στόχος μας η ουσιαστική και άμεση παρέμβαση τόσο σε επίπεδο συλλόγου όσο και σε επίπεδο πανελλαδικό με το «νοικοκύρεμα» του ΔΣΘ, την αποκατάσταση διακρίσεων και αδικιών μεταξύ των συναδέλφων, τη διευκόλυνση του δικηγόρου στην άσκηση των καθηκόντων του, την ενθάρρυνση των νέων συναδέλφων στην άσκηση του δικηγορικού λειτουργήματος, την αύξηση της δικηγορικής ύλης αλλά και την ενεργή συμμετοχή των δικηγόρων στην σύνταξη και επεξεργασία των νομοσχεδίων και την κωδικοποίηση της νομοθεσίας, όπως θα έπρεπε να είναι αυτονόητο, και άλλα πολλά.

Η συμβολή του δικηγόρου στην απονομή της δικαιοσύνης και την αποκατάσταση της εμπιστοσύνης σε αυτή αποτελεί θεσμικό και όχι μόνο επαγγελματικό ρόλο αυτού ενώ επιτελεί και κοινωνικό έργο το οποίο βέβαια σήμερα και ξεχασμένο και απαξιωμένο τυγχάνει.

Η αναβάθμιση του έργου και του ρόλου του δικηγόρου ως επαγγελματία, επιστήμονα και λειτουργό της δικαιοσύνης και η διεκδίκησή του στη θέση που του αξίζει αποτελεί διακύβευμα όχι μόνο των επικείμενων εκλογών του ΔΣΘ αλλά και όλης της κοινωνίας προκειμένου ο επιστημονικός κόσμος και ειδικά τα νέα παιδιά να αποκτήσουν ξανά την εμπιστοσύνη στο θεσμό και την πίστη στον εαυτό τους”.

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

x Logo: Shield Security
This Site Is Protected By
Shield Security